2 År Gamle Sove Regresjon

jeg har talt i lengde i det siste om foreldre å skylde på sine barns søvn problemer på «regresjoner.»Gjennom mitt bred erfaring, og jeg har lært at det finnes bare to «ekte» regresjoner. En fire måneder, og en annen på 10-12 måneder. Utenfor de to regresjoner, langsiktige problemer med et barns søvn er nesten alltid fordi de er ennå ikke ordentlig søvn trent. (Noe som betyr at de har ennå ikke lært ferdighet for å falle i søvn på sine egne for naps og sengetid., Dermed kan de ikke sette seg tilbake til å sove uten hjelp når de våkner opp over natten.) Den 2 år gamle sove regresjon er en annen dyret helt.

Etter 10-12 måned regresjon, mange familier vil oppleve en plutselig endring i barnas oppførsel rundt søvn. Dette skiftet skjer vanligvis rundt 2 år mark. Den regresjoner på 4 og 10-12 måneder synes å være basert på noen form for utviklingsmessige sprang som forstyrrer barnet blir i stand til å sove godt. (Sammen med en økt bevissthet om sine egne ønsker.,) Men søvn forstyrrelser som kan oppstå rundt to år mark ser ut til å være utelukkende atferd basert på.

Photo Credit: J carter

Dine Barn Kan Velge

Søvn problemer rundt 2 år (og eldre) mark i hovedsak dreie seg om barnet er tilsynelatende plutselig bevissthet om at de kan velge. Og, som de kan bruke deres ord og atferd for å påvirke uansett hvilken situasjon de er i, så vel som sin vaktmester ‘ s. De er veldig flinke til å holde seg våken., De FLESTE småbarn gå gjennom perioder der (hvis de er fortsatt ta meg en høneblund) de vil seg selv til å være våken i 1-2 timer før du sovner ved sengetid. I de beste omstendigheter, vil pjokk bare rulle rundt, synge, praksis alfabetet, etc, før du sovner for sengetid. I mindre positive situasjoner, som barna vil rett og slett bruke det som verktøy til disposisjon for å kjempe sovner. Enkelt sagt, de foretrekker å være sammen med deg og i verden enn å gå å sove.,

Hei Sass, Hyggelig å Møte Deg

Mange småbarn bruker sine nyvunne kontroll av språk til å kjempe i hvilemodus ved å være slem. Dette kan virke morsomt i begynnelsen, eller til og med overraskende og elskverdig. Imidlertid, de fleste foreldre raskt finne sassiness å være rett og slett rasende. Barnets ord kan være ekstremt utløsende for deg, og gjett hva? De plukke opp på en som fury umiddelbart. Småbarn helt bokstavelig higer etter oppmerksomhet. Og mens de foretrekker positiv oppmerksomhet, vil de fleste ta negativ oppmerksomhet, så vel., En frekk barn kan raskt slå av foreldre/barn dynamisk på hodet ved å forårsake en «battle of the wills» scenario for å spille om og om igjen ved hver lur og sengetid.

Hvil Slående

Sassiness-side, lur slående er også et vanlig kjennetegn på denne alderen. Som nevnt før, to-åringen har innsett at de kan velge ikke å sove for sine lur. Betyr dette at det er på tide å slippe sine lur og innføre en «stille tid» i stedet? Ikke helt ennå. Mens noen barn starter med å slippe sin lurer rundt 2,5 år gammel, for mange andre, dette kjennemerket alder er bare en midlertidig fase., Nap tid må kanskje flytte litt senere (prøv 30 minutter), men annet enn det, konsistens her er nøkkelen.

«, Men jeg Trenger Bare En Ting»

til Slutt, vil barna spør ofte om «en ting» før de blir i stand til å gå i dvale. Disse forespørslene raskt bli krav. Før du vet ordet av det, vil barnet «krever» en lang liste over ting for å være i stand til å sovne. Og gjett hva? Denne listen kan vokse hver natt! Jeg har kjent familier som trenger gangen lyset på. Dører blir stående åpne «bare så.»En viss annen utstoppede dyr hver natt., (Vanligvis en som kan sjelden bli funnet der det er ment å være!) Og foreldrene, desperat etter å få sine barn til å sove, vil engasjere seg med ethvert ønske.

Hvordan Å Administrere 2 År «Regresjon»

Heldigvis er løsningen på alle disse problemene er enkelt (-ier sagt enn gjort).

Trinn én: Konsekvent å implementere en regimented og kort sengetid (eller nap tid) rutine.

Trinn to: Ikke engasjere seg med ytterligere forespørsler.

Det er alt som trengs for å løse disse problemene. Hvis barnet trenger å være i seng til 7 pm, opprette en ekstremt kort sengetid rutine., Hvis mulig, prøv å endre dine barn i pyjamas så tidlig som mulig i ettermiddag. (Kanskje før middag, og legg en t-skjorte på toppen som du kan ta for lett rydde opp.) Prøv å helt separat badekar fra sengetid. På denne måten, når det er tid for sengen, barnet kan børste tennene og går rett til å sove. Jeg kan ikke anbefale bøker som en del av en sengetid rutine. Dette kan føre barna til å bli veldig opprørt når du bestiller tid er over, eller åpner døren til flere forespørsler. Hvis barnet konsekvent ber om noe (som vann) til å utsette sengetid, må du huske å tilby vann før du pusser tennene., I hovedsak, du ønsker å gjøre det sengetid rutine å bestå av så få trinn som mulig. Og når barnet er i seng, ikke tilbake med mindre det er en nødsituasjon, de er usikre, eller syk. Jo færre sjanser barnet har å avvike fra rutine, er mer jevnt det vil gå.

Hvis du ønsker mer aldersbestemt søvn tips og tidsplan for barnet, sign up for mitt nyhetsbrev!

Leave a Comment