– søndag Cup løp i Talladega: Start tid, TV-kanalen

La kaoset begynner. Er dette runden mange drivere fryktet i Cup-sluttspillet. Etter den andre runden åpnet i Las Vegas, serien hoder til å Talladega Superspeedway for søndagens race (2 p.m. OG på NBC). Runden avsluttes neste uke på Charlotte Roval.

Talladega, og Roval er de to jokertegn løpene i sluttspillet og punktet svinger kunne være store som sjåfører ser ut til å avansere til neste runde., Kurt Busch, som vant siste helg i Las Vegas, er det bare driver sikret en plass i neste runde, i dette øyeblikk.

Talladega kunne sende en ny driver til neste runde, eller levere en ikke-playoff – driver- kanskje Jimmie Johnson, Erik Jones eller Bubba Wallace, blant annet med et minneverdig øyeblikk.

Uansett hva som skjer, kaos sannsynligvis vil spille en avgjørende faktor.

Her er all info for den søndag Cup løp i Talladega:

(Alle tider er Øst)

START: David J., Mollahan, pensjonert United States Marine Corps Oberst, vil gi kommandoen for å starte motorene på 2:08 pm grønt flagg bølger på 2:20 pm

PRERACE: Cup-garasje åpner kl 7 om morgenen Drivere rapporterer til sine biler på 1:30 pm bruken vil bli gitt ved 1:49 pm av Barbara Embry, kapellan av Borgere Baptist Medical Center. Nasjonalsangen vil bli utført av 313th United States Army Band på 1:50 p.m.

AVSTAND: løpet er 188 runder (500 miles) rundt 2.66-kilometer spor.

KONKURRANSE FORSIKTIG: Runde 25

trinn: Trinn 1 endene på Fanget 60., Trinn 2 avsluttes på Fanget 120

TV/RADIO: NBC vil televise løpet. Dekning begynner på 1 side.m på NBC med NASCAR-Amerika, etterfulgt av Nedtelling til Grønt på 1:30 pm Rase dekning begynner på 2 pm Motor Racing Nettverk er radio dekning vil begynne på 1 p.m. og også kan bli hørt på mrn.com. SiriusXM NASCAR-Radio vil bære kringkasting.

STREAMING: Se løpet på NBC Sports-Appen

PROGNOSE: De wunderground.com værvarsel samtaler for solskinn med en høy 73 grader og ingen sjanse for regn i starten av løpet.,

SISTE RACE: Kurt Busch scoret sitt første seier for sesongen, hevder victory siste uke i Las Vegas. Matt DiBenedetto var andre. Denny Hamlin ble tredje.

SISTE POENG LØP PÅ Talladega: Ryan Blaney slå Ricky stenhouse at Jr av 0.007 sekunder i juni. Aric Almirola plassert på tredje.

BAK: Brennan Poole (flere inspeksjon feil), Timmy Hill (flere inspeksjon feil) og JJ Yeley (driver endring fra original oppføring i listen).,

startoppstilling: Klikk her for startoppstilling