De 15 Beste NASCAR-Førere Av Alle Tid

Hvis du noensinne har sett NASCAR da er du sannsynligvis kjent med hvordan biler sverm sporet på hva som synes å være en endeløs reise til mållinjen. Noen ganger er disse bilene krasjer eller få ødelagt bare på slutten av den siste runden, og knuste håp om at vår favoritt racer ville kreve trofé denne gangen.

Men selv om spenning og angst kan være skremmende for noen av oss, NASCAR-førere komme til å føle en ekstra massevis av angst fordi noe kan skje med dem., De kan miste et dekk, krasj inn i en annen racer, og selv om det er sjelden, kan de dø. Så for en NASCAR-racer til å overleve alle disse hindringene og fortsatt fremstå som en vinner konsekvent, så det racer fortjener å bli hedret.

Og siden NASCAR i gang, det har vært mye av disse eksepsjonelle syklistene som trosset alle odds, erobret utfordringer og konkurranse, og kom frem vinnerne, ikke bare en gang, men på en konsistent grunnlag av at deres tilstedeværelse alene er nesten en garantert seier. Hvis du er klar, så bli med oss når vi tar en titt på de 15 beste NASCAR-førere av alle tid.,

15 Richard Petty

wheelco.in.ua

Richard Petty er den ubestridte mester når det kommer til NASCAR-løp. Smålig dominerte spor så godt at han fortsatt er winningest NASCAR racer til å ha noen gang prydet spor. Han holder NASCAR rekorden for det høyeste antall løp deltok, med 1,184, og det høyeste antall seire, med 200 løp vunnet.

Han ble den første føreren til å vinne en Daytona 500 ganger, tjener over en million dollar, og vant 10 forskjellige raser i en rad., Smålig var, og er fortsatt kongen av stock car racing.

14 David Pearson

en.wikipedia.org

David Pearson er et annet navn vi kommer ikke til å glemme i en hast. Hans seire i NASCAR var en strålende gjennomføring av mestring og utspekulert dyktighet. Han vant en total av 105 løp. Han var den største trusselen mot Richard Petty ‘ s dominans på sporet av kampen. Han har vunnet tre mesterskap, Daytona 500, Verdens 500 og Sør-500., Selv om han gikk på flere år tilbake, han er fortsatt en av de største NASCAR-førerne gjennom tidene.

13 Dale Earnhardt

via Wikipedia

Møte sin ende i 2001 på Daytona 500 ble den eneste som stoppet Dale fra klatring lenger trinnene av NASCAR historie. Før han døde, dette sporet legende som vi har beundret fra langt borte, legger også hevder å vinne 7 mesterskap akkurat som Richard Petty. Han vant 76 løp og 22 polene., Hans død rystet verden av NASCAR fordi vi ikke bare mister en stor racer, mistet vi en levende legende.

12 Jimmie Johnson

theglobeandmail.com

Jimmie Johnson er en av de største syklistene på sporene. Bare å høre navnet hans er nok til å garantere seier. Syklistene frykt sin kraftige ytelsen som han har samlet 83 vinner, 35 polakker og seks vm-vinner. Forhåpentligvis så fortsetter han å rase, han vil samle flere trofeer og mesterskap som han fortsetter å bygge en misunnelsesverdig karriere.,

11 Jeff Gordon

sbnation.com

Jeff ‘ s karriere virket til kick off mens det av legenden Richard Petty var i sin siste fase. Han løp 805 NASCAR løp, vant 93 av disse og fire vm-kopper. Overraskende, han fikk sin aller første NASCAR vinne i 1994 Coca-Cola 600. Gordon gjort noen store sprut i de første sesongene av hans ankomst til NASCAR, tjene ham et sted med størst syklistene i all tid.,

10 Cale Yarborough

via Hastighet Sport

Cale er en talentfull racer som begynte sin NASCAR karriere i 1957. I utgangspunktet, han var ikke veldig heldig, men han var veldig engasjert og i 1968 ble han hadde til slutt en stor gevinst, ved å klamre seg trofeet for Daytona 500. Siden da hans karriere tok et sprang til det bedre, han løp totalt 560 løp, og kom frem vinneren i 83 av dem. Han har også vunnet 69 polakker og en av totalt tre vm-vinner.,

9 Darrell Waltrip

hendrickmotorsports.com

Darrel Waltrip doblet både racer og en kringkaster for 47 år. Vi kan være enige om at alle i hans liv, helt til han gikk av med pensjon i Mai 2019, har vært NASCAR. Før han grep mikrofonen, han hadde kjørt 809 ganger og vant 84 av disse. Han løftet tre trophy kopper i hele 29 år tilbrakte han på spor, og vi vet at hans tilstedeværelse på NASCAR har vært noe kort av dominans.,

8 Bobby Allison

enginelabs.com

Våre sorger visste ingen ende når Bobby Allison er dekket mislyktes i 1988 Miller Høyt Liv rase. Før hans bortgang, hadde han vært et kjent racer i over 25 år, hadde samlet 85 vinner og 59 polene ved å kjøre 718 løp. Han hadde også vunnet et vm-løp, og vant en uoffisiell Grand Slam. Han holder rekorden for flest sammenhengende polakkene vant med å vinne fem polakker i en rad

7 Lee Smålig

wikidata.,org

Lee ikke begynne racing til han var 35 år gammel. Lee holder rekorden for å være den aller første vinneren av Daytona 500, han var den første føreren til å vinne tre vm, og overraskende nok var han den beste racer til sin sønn, overtok ham på 54 vinner, og ja, han er far til Legenden Richard Petty.

6 Bill Elliott

commons.wikimediaprosjektene.,org

Bill Elliott står som en svært anerkjent NASCAR racer i dag, han er så godt likt av sin hjemstat Georgia som de kalte en strekning av veien etter ham og erklært en Bill Elliott dag. Ingen tvil om all denne kjærligheten kommer som et resultat av hans strålende vinner av Winston Millioner kroner og det faktum at han holder rekorden for å vinne prisen for den Mest Populære Driver, seksten ganger.

5 Junior-Johnson

twitter.,com

Johnson bodde en lang oppfylt liv, går bort på 88. Denne store racer vant 1960-Daytona 500, var i stand til å skaffe 50 vinner og er kjent for å ha oppdaget utformingen på speedways, en ferdighet som nå brukes i hele NASCAR løp. Han bare deltok i 313 løp gjennom plass av 14 år.

4 Tony Stewart

twitter.com

Vi kan ikke begynne å telle antall NASCAR-førere som elsker og forgude Tony Stewart og de er ikke uten grunn., Tony Stewart har vunnet 49 løp og 15 polakker, men historien slutter ikke der fordi Tony har løftet tre NASCAR mesterskapet kopper og rangerer blant de høyest opptjening syklistene i all tid. Han vinner minst et løp hver sesong han konkurrerer mot.

3 Rustne Wallace

twitter.com

Russell William, også kalt Rustne Wallace har vunnet totalt 55 NASCAR vinner. Rustne står høyt blant NASCAR-førere av alle tid siden hans induksjon i 2013 NASCAR hall of fame., Han fikk en stor seier i 1989, da han vant Valleydale Kjøtt 500, men hans seiersrekke stoppet ikke med dette trofèet fordi han fortsatt har vunnet den prestisjetunge NASCAR Winston Cup.

2 Kyle Busch

via New York Post

Kyle Busch er en racer som går inn i sporene på som en kraft å regne med. Med en formue som overgår $50 millioner, er det ingen overraskelse for oss at denne unge føreren er på vei til storhet. For NASCAR-cup-serien, har han 540 løp under beltet sammen 56 vinner og 32 polene., Busch har vunnet flere priser, og rangerer som en av de beste syklistene i all tid.

1 Ned Jarrett

via SCNow.com

Ned hadde en karriere på NASCAR som varte bare 13 år. Den legendariske racer var virkelig flott bak hjulene, tjene ham en seier i det som nå kalles 1961 Monster Energy cup-serien, og i neste 59 løp som kjørte Ned, samlet han 15 seire og av 1965, og han sikret seg et trofé i den Sørlige 500 i Darlington speedway.