de 15 beste NASCAR coureurs aller tijden

Als u NASCAR ooit hebt gezien, dan bent u waarschijnlijk bekend met hoe auto ‘ s de baan zwermen op wat een eindeloze reis naar de finish lijkt te zijn. Soms crashen deze auto ‘ s of worden vernield net aan het einde van de laatste ronde, het verpletteren van de hoop dat onze favoriete racer de trofee deze keer zou claimen.

maar hoewel de spanning en angst voor sommigen van ons zenuwslopend kunnen zijn, krijgen NASCAR racers een extra ton angst te voelen omdat er van alles met hen kan gebeuren., Ze kunnen een band verliezen, tegen een andere racer botsen en, hoewel het zeldzaam is, kunnen ze sterven. Dus voor een NASCAR racer om al deze hindernissen te overleven en nog steeds ontstaan als een winnaar consequent, dan is dat racer verdient om te worden geëerd.

en sinds de start van de NASCAR zijn er veel van deze uitzonderlijke racers geweest die de kansen trotseerden, de uitdagingen en de concurrentie overwonnen en winnaars werden, niet slechts één keer, maar op een consistente basis dat hun aanwezigheid alleen al bijna een gegarandeerde overwinning is. Als je er klaar voor bent, neem dan een kijkje bij de 15 beste NASCAR coureurs aller tijden.,

15 Richard Petty

wheelco.in.ua

Richard Petty is de onbetwiste kampioen als het gaat om NASCAR races. Petty domineerde de tracks zo goed dat hij blijft de winnaar NASCAR racer ooit sierde de tracks. Hij heeft het NASCAR record voor het hoogste aantal races deelgenomen, met 1.184, en het hoogste aantal overwinningen, met 200 races gewonnen.hij was de eerste racer die tweemaal een Daytona 500 won, meer dan een miljoen dollar verdiende en 10 verschillende races op rij won., Petty was en blijft de koning van de stock car racing.

14 David Pearson

en.wikipedia.org

David Pearson is een andere naam die we niet snel zullen vergeten. Zijn overwinningen in NASCAR waren een briljante uitvoering van meesterschap en sluwe vaardigheid. Hij won in totaal 105 races. Hij was de grootste bedreiging voor Richard Petty ‘ s dominantie op het spoor van de strijd. Hij won drie kampioenschappen, de Daytona 500, de World 500 en de Southern 500., Hoewel hij enkele jaren geleden overleed, is hij nog steeds een van de grootste NASCAR racers aller tijden.

13 Dale Earnhardt

via Wikipedia

aan zijn einde komen op de Daytona 500 in 2001 was het enige dat Dale ervan weerhield verder te klimmen in de stappen van de NASCAR geschiedenis. Voordat hij stierf, deze track legende die we hebben bewonderd van verre legt ook aanspraak op het winnen van 7 kampioenschappen net als Richard Petty. Hij won 76 races en 22 poles., Zijn dood schudde de wereld van NASCAR omdat we niet alleen een geweldige racer verloren, we verloren een levende legende.

12 Jimmie Johnson

theglobeandmail.com

Jimmie Johnson is een van de grootste racers op het circuit. Zijn naam horen is genoeg om de overwinning te garanderen. Racers vrezen zijn krachtige prestaties als hij heeft verzameld 83 overwinningen, 35 Polen en zes kampioenschap wint. Hopelijk als hij blijft racen, zal hij meer trofeeën en kampioenschappen verzamelen als hij blijft een benijdenswaardige carrière op te bouwen.,

11 Jeff Gordon

sbnation.com

Jeff ‘ s carrière leek van start te gaan terwijl die van de legende Richard Petty in zijn laatste fase was. Hij liep 805 NASCAR races, won 93 van die en vier kampioenschap cups. Verrassend, hij kreeg zijn allereerste NASCAR overwinning in de 1994 Coca-Cola 600. Gordon maakte een aantal grote Spetters in de eerste paar seizoenen van zijn aankomst op NASCAR, waardoor hij een plaats bij de grootste racers aller tijden.,

10 Cale Yarborough

via Speed Sport

Cale is een getalenteerde coureur die zijn NASCAR-carrière begon in 1957. Aanvankelijk had hij niet veel geluk, maar hij was erg toegewijd en in 1968 had hij eindelijk een grote overwinning, door de trofee voor de Daytona 500 vast te pakken. Sindsdien nam zijn carrière een sprong voor de betere, hij liep een totaal van 560 races en eindigde als winnaar in 83 van hen. Hij won ook 69 poles en een totaal van drie kampioenschap wint.,

9 Darrell Waltrip

hendrickmotorsports.com

Darrel Waltrip verdubbelde als zowel een racer als een omroep voor 47 jaar. We zijn het erover eens dat zijn hele leven, tot zijn pensioen in Mei 2019, NASCAR is geweest. Voordat hij de microfoon pakte, had hij 809 keer geracet en 84 daarvan gewonnen. Hij heeft drie trofeebekers opgetild gedurende de 29 jaar dat hij op de rails heeft doorgebracht en we weten dat zijn aanwezigheid op NASCAR niets minder is dan dominantie.,

8 Bobby Allison

enginelabs.com

Our sorrows knew no end when Bobby Allison ‘ s tire failed in the Miller High Life race 1988. Voor zijn overlijden was hij al meer dan 25 jaar een gerenommeerd racer, had hij 85 overwinningen en 59 poles behaald door 718 races te lopen. Hij won ook een kampioenschapsrace en won een Onofficiële Grand Slam. Hij heeft het record voor de meeste opeenvolgende Polen gewonnen door het winnen van vijf Polen op een Rij

7 Lee Petty

wikidata.,org

Lee begon pas op 35-jarige leeftijd met racen. Lee heeft het record voor het zijn van de allereerste winnaar van de Daytona 500, hij was de allereerste racer om drie kampioenschappen te winnen, en verrassend was hij de beste racer totdat zijn zoon, ingehaald hem op 54 wint, en ja, Hij is de vader van de legende Richard Petty.

6 Bill Elliott

commons.Wikimediagemeenschap.,org

Bill Elliott staat vandaag als een zeer erkende NASCAR racer; hij is zo geliefd bij zijn thuisstaat Georgia dat ze een stuk weg naar hem vernamen en een Bill Elliott dag uitriepen. Ongetwijfeld al deze liefde komt als gevolg van zijn prachtige overwinning van de Winston Million en het feit dat hij houdt het record voor het winnen van de award voor de meest populaire Driver, zestien keer.

5 Junior Johnson

twitter.,com

Johnson leefde een lang vervuld leven en overleed op 88-jarige leeftijd. Deze grote racer won de 1960 Daytona 500, was in staat om zak 50 overwinningen en is bekend te hebben ontdekt opstellen op speedways, een vaardigheid die nu wordt gebruikt tijdens de NASCAR races. Hij nam slechts in 14 jaar tijd deel aan 313 races.

4 Tony Stewart

twitter.com

We kunnen niet beginnen met het tellen van het aantal NASCAR racers die houden van Tony Stewart en ze zijn niet zonder reden., Tony Stewart heeft gewonnen 49 races en 15 Polen, maar zijn verhaal eindigt daar niet omdat Tony heeft opgeheven drie NASCAR championship cups en behoort tot de best verdienende racers aller tijden. Hij wint elk seizoen minstens een race.

3 Rusty Wallace

twitter.com

Russell William, ook wel Rusty Wallace genoemd, heeft in totaal 55 NASCAR-overwinningen gewonnen. Rusty staat hoog onder NASCAR racers aller tijden sinds zijn introductie in de 2013 NASCAR hall of fame., Hij kreeg een grote overwinning in 1989 toen hij won de Valleydale Meats 500, maar zijn winning streak eindigde niet met de trofee, want hij won nog steeds de prestigieuze NASCAR Winston Cup.

2 Kyle Busch

via New York Post

Kyle Busch is een racer die de sporen betreedt als een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Met een nettowaarde van meer dan $50 miljoen, is het geen verrassing voor ons dat deze jonge racer op weg is naar grootsheid. Voor de NASCAR cup series, hij heeft 540 races onder zijn riem naast 56 overwinningen en 32 Polen., Busch heeft meerdere prijzen gewonnen en is een van de grootste racers aller tijden.

1 Ned Jarrett

via SCNow.com

Ned had een carrière bij NASCAR die slechts 13 jaar duurde. De legendarische racer was echt geweldig achter de wielen, waardoor hij een overwinning in wat nu heet de 1961 Monster Energy cup series, en in de volgende 59 races die Ned liep, verzamelde hij 15 overwinningen en tegen 1965, hij verzekerd van een trofee op de Southern 500 op Darlington speedway.