De 15 Bedste NASCAR Førere Af Alle Tid

Hvis du nogensinde har set NASCAR, så er du sikkert bekendt med, hvordan biler sværm styr på, hvad der synes at være en endeløs rejse til målstregen. Nogle gange kolliderer disse biler eller bliver ødelagt lige i slutningen af sidste omgang og knuser håbet om, at vores yndlings racer ville kræve trofæet denne gang.

men selvom spændingen og angsten kan være ubehagelig for nogle af os, får NASCAR racere at føle et ekstra ton angst, fordi alt kan ske med dem., De kan miste et dæk, gå ned i en anden racer, og selv om det er sjældent, kan de dø. Så for en NASCAR racer at overleve alle disse forhindringer og stadig fremstå som en vinder konsekvent, så fortjener den racer at blive hædret.

og siden NASCAR startede, har der været mange af disse ekstraordinære racere, der trodsede oddsene, erobrede udfordringerne og konkurrencen og opstod vindere, ikke kun oncen gang, men på et konsekvent grundlag, at deres blotte tilstedeværelse alene er næsten en garanteret sejr. Hvis du er klar, så vær med, når vi kigger på de 15 bedste NASCAR-drivere gennem tidene.,

15 Richard Petty

wheelco.in.ua

Richard Petty er den ubestridte mester, når det kommer til NASCAR-løb. Petty dominerede sporene så godt, at han forbliver den vindende NASCAR racer, der nogensinde har prydet sporene. Han har NASCAR rekord for det højeste antal løb deltog, med 1,184, og det højeste antal sejre, med 200 løb vundet.

han var den første racer til at vinde en Daytona 500 to gange, tjene over en million dollars og vandt 10 forskellige løb i træk., Petty var, og er stadig kongen af bestanden bilspil.

14 David Pearson

en.wikipedia.org

David Pearson er et andet navn vi ikke kommer til at glemme i en fart. Hans sejre i NASCAR var en strålende udførelse af beherskelse og snedige færdigheder. Han vandt i alt 105 løb. Han var den største trussel mod Richard Petty ‘ s dominans på kampens spor. Han vandt tre mesterskaber, Daytona 500, Worldorld 500 og den sydlige 500., Selvom han gik videre flere år tilbage, er han stadig en af de største NASCAR-racere gennem tidene.

13 Dale Earnhardt

via Wikipedia

Møde sit endeligt i 2001 Daytona 500 var den eneste ting, der stoppede med at Dale fra at klatre længere skridt af NASCAR historie. Før han døde, hævder denne banelegende, som vi har beundret langvejs fra, også at vinde 7 mesterskaber ligesom Richard Petty. Han vandt 76 løb og 22 polakker., Hans død rystede NASCAR-verdenen, fordi vi ikke bare mistede en stor racer, vi mistede en levende legende.

12 Jimmie Johnson

theglobeandmail.com

Jimmie Johnson er en af de største kørere på sporene. Bare at høre hans navn er nok til at garantere sejr. Racers frygter hans kraftfulde præstation, da han har samlet 83 sejre, 35 polakker og seks mesterskabssejre. Forhåbentlig når han fortsætter med at køre, samler han flere trofæer og mesterskaber, da han fortsætter med at opbygge en misundelsesværdig karriere.,

11 Jeff Gordon

sbnation.com

Jeff ‘ s karriere syntes at kick off, mens den legende Richard Petty var i sin sidste fase. Han løb 805 NASCAR løb, vandt 93 af dem og fire mesterskabet kopper. Overraskende fik han sin allerførste NASCAR-sejr i 1994 Coca-Cola 600. Gordon lavede nogle store stænk i de første par sæsoner af sin ankomst til NASCAR og tjente ham et sted med de største racere gennem tidene.,

10 Cale Yarborough

via Speed Sport

Cale er en dygtig racer, der begyndte sin karriere i NASCAR 1957. I starten var han ikke særlig heldig, men han var meget engageret, og i 1968 havde han endelig en stor sejr ved at klemme trofæet til Daytona 500. Siden da tog hans karriere et spring til det bedre, han løb i alt 560 løb og kom vinder i 83 af dem. Han vandt også 69 polakker og i alt tre mesterskabssejre.,

9 Darrell Waltrip

hendrickmotorsports.com

Darrel Waltrip fordoblet som både en racer og en tv-station i 47 år. Vi kan være enige om, at hele hans liv, indtil hans pensionering i maj 2019, har været NASCAR. Før han greb mikrofonen, havde han kørt 809 gange og vundet 84 af dem. Han har løftet tre trofæ kopper gennem de 29 år, han brugte på sporene, og vi ved, at hans tilstedeværelse på NASCAR har været intet mindre end Dominans.,

8 Bobby Allison

enginelabs.com

Vores sorger vidste ingen ende, når Bobby Allison ‘ s dæk mislykkedes i 1988 Miller Høj Levetid race. Før han gik, havde han været en berømt racer i over 25 år, havde akkumuleret 85 sejre og 59 polakker ved at køre 718 løb. Han havde også vundet et mesterskabsløb og vandt en uofficiel Grand Slam. Han har rekorden for de fleste på hinanden følgende polakker vundet ved at vinde fem poler i træk

7 Lee Petty

wikidata.,org

Lee begyndte ikke at køre, før han var 35 år gammel. Lee har rekorden for at være den allerførste vinder af Daytona 500, han var den allerførste racer til at vinde tre mesterskaber, og overraskende var han den bedste racer indtil sin søn, overhalede ham på 54 sejre, og ja, han er far til legenden Richard Petty.

6 Bill Elliott

commons.wikimedia.,org

Bill Elliott står som en meget anerkendt NASCAR-racer i dag; han er så elsket af sit hjemland Georgia, at de navngav en vejstrækning efter ham og erklærede en Bill Elliott-dag. Uden tvivl kommer al denne kærlighed som et resultat af hans storslåede sejr i Millioninston Million og det faktum, at han har rekorden for at vinde prisen for den mest populære Driver, seksten gange.

5 Junior Johnson

twitter.,com

Johnson levede et langt opfyldt liv og døde ved 88. Denne store racer vandt 1960 Daytona 500, var i stand til at taske 50 sejre og er kendt for at have opdaget udarbejdelse på speed .ays, en færdighed, der nu bruges i hele NASCAR-løb. Han deltog kun i 313 løb gennem 14 år.

4 Tony Stewart

twitter.com

Vi kan ikke begynde at tælle antallet af NASCAR-racere, der elske og tilbede Tony Stewart og det er ikke uden grund., Tony Stewart har vundet 49 løb og 15 polakker, men hans historie er ikke slut her, fordi Tony har løftet tre NASCAR mesterskabet kopper og rangerer blandt de højeste indtjening racers af alle tid. Han vinder mindst et løb hver sæson, han konkurrerer.

3 Rusten Wallace

twitter.com

Russell, William, også kaldet Rusty Wallace har vundet i alt 55 NASCAR vinder. Rusty står højt blandt NASCAR racere af hele tiden siden hans induktion i 2013 NASCAR hall of fame., Han fik en stor gevinst i 1989, da han vandt Valleydale Kød 500, men hans sejrsrække ikke ende med trofæet, fordi han stadig vundet den prestigefyldte NASCAR Winston Cup.

2 Kyle Busch

via New York Post

Kyle Busch er en racer der kommer ind på det spor, som en kraft, man kan regne med. Med en nettoværdi, der overgår $50 millioner, er det ikke overraskende for os, at denne unge racer er på vej til storhed. Til NASCAR cup-serien har han 540 løb under bæltet sammen med 56 sejre og 32 poler., Busch har vundet flere priser og rangerer som en af de største racere gennem tidene.

1 Ned Jarrett

via SCNow.com

Ned haft en karriere i NASCAR, der kun varede i 13 år. Den legendariske racer var rigtig god bag de hjul, hvilket gav ham en sejr i hvad der nu kaldes den 1961 Monster Energy cup-serien, og i de næste 59 løb, der løb Ned, samlede han 15 vinder og med 1965, har han sikret sig et trofæ i den Sydlige 500 på Darlington speedway.